Новини

Група компаній "Турбоком" презентувала відкриття нового підприємства - заводу "Екопромліт"

Цей завод - єдине в нашому регіоні підприємство, що використовує в ливарному виробництві екологічно чисті технології. Відкриття заводу дозволить групі компаній "Турбоком" замкнути цикл виробництва - від сирого металу до готових турбокомпресорів.

Тренер академії боксу «Турбоком» увійшов до книги рекордів України

Михайло Литвиненко - тренер академії боксу «Турбоком» - став наймолодшим тренером, який привів свого учня до звання Майстер спорту України. Михайлу Юрійовичу 24 роки. Він займається боксом сам і тренує учнів.

Група компаній «Турбоком» уклала контракт з холдингом «Метінвест»

Ми раді повідомити про укладення контракту з найбільшим в Україні і одним з найбільших в СНД виробників залізорудної сировини і стали - холдингом «Метінвест».

У січні 2018 року «Турбоком» здійснив першу поставку турбокомпресорів для ПАТ «Північний ГЗК», ПАТ «Маріупольський металургійний комбінат імені Ілліча», ПАТ «ІнГЗК». Всі ці компанії входять до складу холдингу «Метінвест». Як результат - спецтехніка, яка працює в важких умовах видобутку гірських порід і металів, оснащена турбокомпресорами нашої торгової марки.

Бойові захвати «Турбоком»

11.02.2017 пройшов 15-й відкритий чемпіонат з Джиу-Джитсу присвячений пам'яті воїнів-інтернаціоналістів. Більше 200 спортсменів та 15 команд взяли участь в цьому турнірі. Не обійшли стороною і спортсмени Спортивної Академії «Турбоком». Від нашої збірної прийняло участь – 12 спортсменів.

Міжнародна виставка «AGROEXPO-2016».

В кінці вересня в Кропивницькому (Кіровограді) пройшла 4 Міжнародна виставка «AGROEXPO-2016». Для підприємств, які працюють в агропромисловому комплексі, цей захід став наймасштабнішим в плані спілкування, обміну досвідом.

Чемпіонат світу з Мас-рестлінгу в Киргізії

3 - 4 вересня в місті Челпан-Ата пройшов чемпіонат світу з мас - реслінгу. У ньому взяла участь і збірна України. Ми всі чудово пам'ятаємо блискучий виступ української збірної на чемпіонаті Європи в Грузії, тому вболівальники нашої збірної очікували не менш видатного результату на чемпіонаті світу. Заздалегідь варто сказати, що українські спортсмени не просто виправдали покладені на них надії, але перевершили їх.

Технічний крок уперед заводу «Турбоком»

Технічна сторона виробництва завжди повинна іти вперед і підлаштовуватися під потреби та технічні особливості клієнтів.

Завод Турбоком в 2016г зробив крок вперед і призупинив випуск звичайної 6ки і поставив на конвеєр форсовану 6ку.

Чемпионат Европы по мас-реслингу в Грузии

Мас-реслінг це силовий і досить динамічний вид спорту, в якому спортсмени повинні проявити не тільки свою фізичну підготовку, але і волю до перемоги, характер. Варто відзначити і те, що за останній час мас-реслінг отримав велику популярність. У багатьох країнах з'являється все більше охочих займатися цим динамічним видом спорту. Проводяться змагання, чемпіонати Європи і світу.

Сторінки